Finantari pentru firmele din industria alimentara prin PEGAS Sisteme de Management

PEGAS Sisteme de Management acorda consultanta pentru obtinerea unui sprijin
financiar de la bugetul de stat, in cadrul Programului de Crestere a Competitivitatii Produselor Agroalimentare, prin intermediul programului propriu de consultanta in obtinerea de finantari, ACCES.

Sprijinul financiar, in cadrul Sistemului de Sustinere si Promovare a Exportului – Programul de Crestere a Competitivitatii Produselor Agroalimentare se acorda agentilor economici din industria alimentara si ofera posibilitatea de accesare a fondurilor nerambursabile de la bugetul de stat.

Obiectivul principal al acestui program este realizarea unui numar cat mai mare de produse alimentare competitive pe piata externa, in fapt cresterea exporturilor de produse alimentare.

Programul de consultanta in obtinere de finantare ACCES, dezvoltat de catre PEGAS Sisteme de Management, se adreseaza tuturor celor interesati in obtinerea fondurilor necesare pentru implementarea unui proiect sau pentru finantarea unei idei de afaceri.

Prin programul de consultanta ACCES, PEGAS Sisteme de Management ofera solutii clientilor sai, IMM-uri, autoritati locale, ONG-uri, in vederea obtinerii de finantari nerambursabile de la bugetul de stat sau din fonduri europene.

Programul ACCES constituie o solutie eficienta pentru accesarea surselor de finantare, deoarece se obtin informatii corecte si concrete despre sursele de finantare optime si modalitatile prin care proiectele pot fi puse in practica, prin intermediul unui program de finantare.

Pe langa consultanta, PEGAS acorda si instruire in domeniul sistemelor de management bazate pe standarde internationale, consultanta strategica pe baza conceptului Balanced ScoreCard si al automatizarii proceselor de afaceri – Business Process Management.

Pentru informatii suplimentare:
Tel. 0265-30 69 40
Email: [email protected]
www.pegas.ro.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.