Seminar: Produse si servicii pentru IMM-uri

Agentia Templus Advertising, in parteneriat cu Federatia Patronatelor IMM Centru, continua campania de informare a intreprinzatorilor cu seminarul “Produse si servicii pentru IMM-uri” care va avea loc la Sibiu, in data de 29 septembrie, intre orele 9:30-16:00, la hotel Continental.

Lipsa fondurilor este una din problemele acute cu care se confrunta oamenii de afaceri mici si mijlocii, fara bani ei fiind in imposibilitatea de a-si dezvolta afacerile proprii. Acest lucru nu este deloc de bun augur pentru IMM-uri si implicit pentru economia nationala, cu atat mai mult cu cat aderarea la Uniunea Europeana aduce norme si reguli noi la care trebuie sa ne aliniem.

Impactul benefic pe care l-a avut campania de informare a IMM-urilor din celelalte orase din Regiunea Centru, prin abordarea unor teme de interes si de actualitate si semnalele foarte bune pe care le-am avut de la intreprinzatori, au determinat continuarea campaniei.

De aceasta data, a fost ales Sibiul, ca loc de desfasurare a seminarului “Produse si servicii pentru IMM-uri”, pornind de la premiza ca acesta este unul din orasele cele mai importante din Regiunea Centru.

Participand la acest eveniment, oamenii de afaceri din Sibiu au posibilitatea de a adresa intrebari oficialitatilor si reprezentantilor bancilor prezente si de a afla informatii utile si interesante.

Astfel, reprezentantii BCR, Microsoft, Allianz Tiriac, FNGCIMM, Opportunity Microcredit, Sodexho Pass vor raspunde punctual intrebarilor oamenilor de afaceri prezenti.

Seminarul va dezbate teme de interes: modalitatile prin care pot obtine finantari, noutati in ceea ce proveste legislatia din domeniul financiar-bancar, finantarile Start-up, creditele de refinantare si despre solutiile si produsele IT&C pentru IMM-uri.

La acest seminar vor fi prezenti oficiali din cadrul Guvernului Romaniei, Agentiei pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Ministerului Finantelor Publice, Biroului Regional Sapard, Agentiei de Dezvoltare Regionala, Consiliului Concurentei, Camerei de Comert si Industrie, reprezentanti ai celor mai importante banci de pe piata romaneasca, ai fondurilor de garantare a creditelor (FNGCIMM), precum si oameni de afaceri din Sibiu.

Parteneri media: Finantare.ro, revista Audit Financiar, Market Watch, Comunicatedepresa.ro, SMARTfinancial.ro, SMARTbank.ro, Neogen.ro, Radio National FM Sibiu, Rondul de Sibiu, Sibianul, prin intermediul carora vor fi promovate informatii utile pentru intreprinzatori.

Pentru mai multe informatii, o puteti contacta la tel: 0748.881.356, pe doamna Valentina Moraru,
Director Executiv Templus Advertising sau pe domnul Marian Tibison Miron, Presedintele Federatiei Patronatelor IMM Regiunea Centru.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.