10 banci de investitii interesate sa ofere consultanta financiara pentru privatizarea Companiei Nationale Posta Romana S.A.

Pana in data de 12 octombrie 2006, ora 17.00, termenul limita stabilit, la invitatia Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, au depus scrisori de interes un numar de 10 banci de investitii interesate sa ofere consultanta financiara in procesul de privatizare a Companiei Nationale Posta Romana S.A.

Aceste banci sunt: consortiul format din BNP Paribas si Frontier Economics; consortiul format din CA~IB, Rothschild&Sons, Ernst&Young si CMS Cameron McKenna; consortiul format din Daiwa Sec SMBC si KPMG; Enterprise Capital; FinansInvest; consortiul format din Goldman Sachs si Erste Bank; Lazard; PriceWaterHouseCoopera UK; cons! ortiul format din Raiffaisen Centrobancage, RIAG, RCI si RIR; consortiul format din Wood&Company Financial Services si Alpha Finance Romania.

In perioada imediat urmatoare, scrisorile de interes vor fi analizate si evaluate, toti candidatii urmand a fi notificati asupra rezultatelor procesului de pre-calificare, iar firmele aflate pe lista scurta vor fi invitate sa intre in posesia caietului de sarcini.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.