MEC vrea o suplimentare de buget cu 13 milioane lei

Bugetul Ministerului Economiei si Comertului (MEC) pe anul 2006 ar putea fi suplimentat cu 13 milioane de lei, bani proveniti din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, daca Executivul va aproba un proiect de act normativ elaborat de ministerul de resort.

Cele 13 milioane de lei ar urma sa fie folosite pentru achitarea platilor restante la mai multe lucrari si utilaje, precum si pentru finalizarea unor investiitii.

10,3 milioane de lei sunt necesare pentru plata restantelor la mai multor lucrari si echipamente si pentru finalizarea unor investitii ce pot fi puse imediat in functiune.

Celelalte 2,7 milioane de lei sunt necesare sucursalei ROMAG TERMO din cadrul Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu-Severin, in vederea finalizarii si punerii in functiune a unui turbogenerator.

Turbogeneratorul va permite functionarea in siguranta a ROMAG TERMO, producerea electricitatii la un pret comparativ cu cel de pe piata de energie, dar si reducerea costurilor de productie a apei grele.

Sursa: Ministerul Economiei si Comertului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.