Evenimentele economice: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor

Evenimentelor economice “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” organizate de compania de publicitate BTL Design au atras la Cluj si Arad pe 25 si 26 octombrie, peste 200 de reprezentanti ai peste 150 de IMM-uri.

In prima plenara a ambelor evenimente, atat la Cluj, cat si la Arad, s-au aflat in discutie solutii pentru eficientizarea afacerii, adica tot ce ne sta la dispozitie pentru a ne usura viata si a ne elibera competente pentru lupta concurentiala. Aceste solutii sunt de mai multe feluri, iar vorbitorii au incercat sa le descrie pe cateva, cat mai concrete.
Exista solutii IT de reducere a costurilor si astazi nu mai avem voie sa nu folosim Internetul si solutiile software si de comunicatii pentru a ne eficientiza afacerea. Dupa intrarea in Europa, nu avem cum sa ignoram acest lucru: trebuie sa ne batem cu arme egale cu firmele cu care vom fi in competitie.

Plenara a doua a conferintelor a fost dedicata finantarilor bancare si non-bancare. Raluca Vieru, Manager de Vanzari IMM la OTP Bank Romania, a prezentat solutii oferite IMM-urilor, carduri, linii de credit, toate cu garantii flexibile.

Reprezentantii IMM-urilor au pus intrebari despre relatia intreprinzator-banca, tuturor bancilor prezente la conferinte, iar la aceste intrebari bancile au raspuns cu multa transparenta.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.