Serviciile de consultanta pentru privatizarea S.N. Radiocomunicatii

In sedinta de guvern din data de 1 noiembrie a fost aprobata semnarea contractului de consultanta privind acordarea de servicii financiare pentru procesul de privatizare a Societatii Nationale Radiocomunicatii S.A., ca urmare a finalizarii negocierilor dintre Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si consortiul format din CA~IB Corporate Finance Beratungs Ges.m.b.H. si firma de avocatura Musat & Asociatii SCA.

“Privatizarea Societatii Nationale de Radiocomunicatii este unul dintre acele procese in care toate partile implicate vor avea doar de castigat.

Pe de o parte compania, care va beneficia de know-how, tehnologii moderne, investitii, surse de finantare, siguranta in operare si realizare de structuri competitive, in conformitate cu tendintele europene si globale.

Sa nu ii uitam insa nici pe angajatii companiei sau pe beneficiarii serviciilor furnizate de SNR, care vor avea parte de conditii de munca moderne si de servicii performante.”, a declarat ministrul Zsolt Nagy.

Obiectul acestui contract il reprezinta furnizarea de servicii specializate de consultanta financiara din partea bancii de investitii CA~IB pentru realizarea unor obiective precum elaborarea strategiei de privatizare sau atragerea de investitori strategici.

Consultantul va efectua evaluarea companiei si va stabili strategia de privatizare ce va fi aprobata de catre guvern.

Un alt obiectiv important este acela al maximizarii beneficiilor din privatizare, consultantul financiar urmand sa sustina Guvernul Romaniei pentru atingerea tuturor acestor obiective.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.