“Energy towards FP7”

Autoritatea Nationala pentru Cercetare stiintifica a sustinut astazi Conferinta “Energy towards FP7”

In cadrul conferintei au fost prezentate contributiile partii romane privind participarea Romaniei la Platformele Tehnologice Europene din domeniul energiei, rezultate ale programului national MENER, activitati in cadrul Programului Cercetare de Excelenta.

Organizatorii evenimentului sunt Comisia Europeana, Autoritatea Nationala pentru Cercetare stiintifica, Universitatea Politehnica Bucuresti, Programul National MENER si Centrul pentru Promovarea Energiei Curate si Eficiente in Romania.

In primul trimestru al anului 2007 va fi lansat al 7-lea Program Cadru al Comunitatii Europene pentru cercetare, dezvoltare tehnologica si activitati demonstrative si cel de-al 7-lea Program Cadru al Comunitatii Europene pentru Energie Atomica.

In acest context, Autoritatea Nationala pentru Cercetare stiintifica impreuna cu Comisia Europeana au initiat incepand din luna septembrie 2005 o serie de evenimente menite sa informeze si sa pregateasca comunitatea stiintifica din Romania pentru accesarea cu cat mai multa usurinta a fondurilor europene.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.