Suspendarea depunerii cererilor de finantare pentru DMI 3.1 “Reabilitarea / modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate”

suspendare, POR, DMI 3.1, sanatate, cereri, finantare, instructiune

De la data lansarii, in cadrul acestui domeniu major de interventie au fost depuse la nivelul Regiunii Nord – Est 15 de cereri de finantare, dintre care 2 proiecte au fost respinse sau retrase.

Cele 13 proiecte nerespinse solicita din fonduri nerambursabile aproximativ 41,5 milioane Euro, depasind cu aprox. 50 % alocarea financiara orientativa disponibila Regiunii Nord – Est.

Reamintim ca AM POR a emis, in data de 15.09.2008, o INSTRUCTIUNE privind modalitatea de suspendare a depunerii de cereri de finantare ca urmare a depasirii alocarii financiare regionale in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 pornind de la necesitatea asigurarii unui portofoliu de proiecte care sa asigure respectarea conditiilor impuse prin regula “n+3/ n+2”, instructiune modificata si completata prin Instructiunea nr. 35 a AM POR din 30.09.2009.

Avand in vedere situatia depunerii de cereri de finantare in cadrul domeniului major de interventie 3.1 “Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate”, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a decis suspendarea, incepand cu data de 25 octombrie 2010, ora 16:00, a procesului de depunere a cererilor de finantare in cadrul acestui domeniu major de interventie, in regiunea de dezvoltare Nord-Est.

Va recomandam ca, in situatia in care aveti in pregatire cereri de finantare care vizeaza acest domeniu de interventie, sa faceti toate demersurile necesare pentru a va incadra in acest termen.

Sursa: Inforegio Nord-Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.