Pentru avocati, Europa incepe cu provincia

Firmele de avocatura se extind in tara fie prin deschiderea de birouri teritoriale, fie prin contracte cu avocati locali.

Pentru a avea acces la fon­durile europene sau la banii derulati de marii investitori ce vor veni in Romania din 2007, marile case de avocatura incep sa se extinda in tara. Unele o fac deschizand birouri teritori­ale, altele semnand contracte cu avocati locali.

De exemplu, casa de avo­catura Bostina si Asociatii la scurt timp dupa ce a infiintat un birou la Iasi, a castigat un contract de consultanta juridica pentru obtinerea unei finantari BERD de 40 de milioane de euro si un altul pentru o finantare ISPA, in valoare de 51 de milioane de euro.

Casa Bostina si Asociatii are deschise zece birouri teritoriale in tara: la Timisoa­ra, Sibiu, Alba Iulia, Deva, Resita, Ramnicu Valcea, Iasi, Craiova, Pitesti si Constanta. Mai are in plan deschiderea altor cinci-sase birouri in cursul acestui an. Trebuie men­tionat faptul ca aceasta casa de avo­catura are birouri si la Viena si Nicosia, ceea ce ii faciliteaza accesul la clientii foarte mari, cum ar fi Raiffeissen, carora le pot oferi servicii si in provincie.

In plus, Bostina mizeaza si pe venirea altor mari investitori, pe proiecte locale, pe care i-ar putea atrage cu servicii profesionale oferite insa nu doar in Bucuresti, ci si in tara. Birou teritorial si-a infiintat si casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen la Timisoara.

Sursa: Capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.