Calitatea serviciilor va conta pe piata leasingului

Calitatea serviciilor oferite va face diferenta intre companiile de pe piata romaneasca de leasing, in conditiile in care dobanzile sunt, de cele mai multe ori, apropiate, a declarat directorul general al Egnatia Leasing, Haralmbie Stanciu.

“Calitatea serviciilor va diferentia companiile, deoarece dobanzile sunt apropiate. Nu este o diferenta mare intre o dobanda de 7% si de 8%, insa este important sa stii ca ai un partener de dialog la compania de leasing”, a continuat reprezentantul Egnatia Leasing.

“Pana acum, o mare parte din piata si din utilizatori nu au gandit in felul acesta. Insa oamenii vor incepe sa se gandeasca si sa isi da seama ca este mai importanta calitatea serviciilor decat cativa euro in plus pe luna”, a punctat Stanciu.

“Aici se va face diferenta intre companii. Cred ca cei care se vor canaliza in viitor pe acest lucru vor avea de castigat”, a mai spus Stanciu.

“Este foarte importanta atitudinea Bancii Nationale a Romaniei (BNR) in ceea ce priveste industria leasingului. Eu sper sa nu fie drastici in masuri”, a spus Stanciu. Directorul general al companiei Egnatia Leasing este de parere ca piata va continua sa creasca si ar putea atinge in trei-patru ani potentialul pietei, estimat la cinci miliarde euro. In acest an, avansul pietei va fi in jur de 20% in Romania, a estimat Stanciu.

Sursa: Bank News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.