Conferinta: Fonduri Structurale si de Coeziune pentru Romania

Institutia Prefectului Judetului Iasi si Ministerul Finantelor Publice organizeaza la Iasi, in zilele de 22 si 23 februarie, conferinta “Fonduri Structurale si de Coeziune pentru Romania”.

Intalnirea va prilejui schimbul de informatii intre potentialii beneficiari ai instrumentelor structurale si institutiile care gestioneaza aceste fonduri.

Lucrarile vor include prezentari, exemple, experiente inovatoare si bune practici in domeniu ale noilor si vechilor state membre ale Uniunii Europene (Belgia, Grecia Italia, Lituania Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii).

Conferinta va avea loc la complexul hotelier CIRIC, sala HOTEL, si vor participa: reprezentantii administratiei centrale, regionale si locale, organizatiilor patronale si de afaceri, institutiilor bancare nationale, institutiilor de invatamant, sindicatelor, organismelor neguvernamentale, cat si a expertilor internationali din state membre UE.

Intalnirea de la Iasi deschide seria conferintelor organizate la nivel regional, in cadrul campaniei de informare organizate de AMCSC in perioada februarie – iunie 2007 si finantata de Uniunea Europeana prin programul Phare.

Campania va consta in organizarea a opt conferinte la nivel regional (cate o conferinta in fiecare regiune, respectiv in orasele Iasi, Galati, Slobozia, Brasov, Baia Mare, Arad, Craiova, Otopeni) si o conferinta nationala la Bucuresti.

Scopul campaniei este constientizare cu privire la importanta instrumentelor structurale in Romania, pentru pregatirea potentialilor beneficiari in vederea accesarii fondurilor structurale, creand astfel premisele pentru o buna capacitate de absorbtie.

Sursa: Administratie Publica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.