Licitatie pentru activitati de comunicare, publicare si informare privind politica de coeziune a UE 2007-2013

Directia-Generala pentru politica regionala a Comisiei Europene a lansat la inceputul acestei saptamani o invitatie pentru participarea la licitatie in vederea semnarii a patru contracte-cadru pentru furnizare de servicii privind activitatile de comunicare, publicare si informare in domeniul Politicii de Coeziune a Uniunii Europene.

Firmele castigatoare vor trebui sa furnizeze servicii de consiliere, planificare si monitorizare a activitatilor si a produselor de informare si, mai ales, sa implementeze si sa asigure monitorizarea activitatilor si a produselor de informare.

In urma licitatiei, va fi semnat un contract-cadru pentru fiecare dintre cele patru loturi pentru care s-au depus oferte.

Contractul va avea durata de un an, incepand de la data semnarii de catre ultima dintre partile contractante, cu posibilitatea extinderii de trei ori cu cate un an.

Ofertantii pot depune dosare pentru unul sau mai multe dintre cele 4 loturi pana la data de 16 aprilie 2007. Oferta poate fi redactata in oricare dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene.

Pentru detalii, reguli si proceduri de participare, specificatii tehnice, accesati: Licitatie.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top