In 2007, fonduri nerambursabile de 50 milioane de lei pentru IMM-uri

Prin intermediul programului de sprijin a investitiilor pentru modernizare sau retehnologizare derulat de Agentiei Nationale pentru intreprinderile Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC), IMM-urile vor beneficia in 2007 de finantari nerambursabile de pana la 50.000 de euro cu un buget de 50 de milioane de lei.

Programul are ca scop sustinerea investitiilor realizate de intreprinderile nou-infiintate, precum si de intreprinderile mici si mijlocii (IMM) implicate in sectoarele economice prioritare.

Finantarea pentru un proiect este de maxim 50.000 euro, si va acoperi pana la 60% din valoarea investitiilor, la care se adauga un credit de 25% din contravaloarea totala. Contributia beneficiarilor eligibili este de 15%.

Finantarea nerambursabila poate fi utilizata pentru achizitionarea de terenuri, cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente, mijloace de transport de marfuri, brevete de inventie, licente, dar si pentru constructia, reconstructia, extinderea sau modernizarea de active corporale direct legate de realizarea proiectului de investitii.

Sursa: Agentia Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.