Universitatea “Petre Andrei” din Iasi vine la Sibiu cu un proiect pe fonduri europene

cultura antreprenoriala, CREA, Univ. Petre Andrei, finantare, promovare

Seminarul de promovare a programelor de formare CREA si de diseminare a bunelor practici pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale va avea loc in Regiunea de Centru dupa urmatorul program:

1. Sibiu – joi, 4 noiembrie 2010, orele 11.00-13.00. Evenimentul se va desfasura la Universitatea Romano – Germana din Sibiu, Piata Aurel Vlaicu, nr. 11, Sala Auditorium (cladire Cinematograf Arta).

Acest seminar se adreseaza tuturor membrilor Pactului Regional pentru Ocupare si Incluziune Sociala din Regiunea Centru precum si altor institutii si organizatii interesate de problematica dezvoltarii antreprenoriale.

Obiectivul general al proiectului CREA il reprezinta promovarea unei atitudini pozitive fata de antreprenoriat prin dezvoltarea activitatilor de imbunatatire, sprijin si sustinere a capitalului uman, a competentelor manageriale si antreprenoriale din Regiunea de NordEst.

Proiectul vizeaza cresterea competitivitatii, performantei si profitabilitatii prin implementarea de activitati de sprijin, ghidare, consultanta si activitati de formare profesionala noi, inovative, pentru intreprinzatori. O dimensiune importanta a proiectului este legata de crearea si consolidarea de noi afaceri in Regiunea NordEst si derularea de activitati inter-regionale de promovare a culturii antreprenoriale.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.