Forum Profinn

In perioada 22-23 Martie 2007 se desfasoara la Galati, Hotel Galati a doua sesiune regionala a forumului “Fondurile Europene Postaderare”.

Evenimentul este organizat de Global Services Group in parteneriat cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania.

Obiective:

– identificarea, dezvoltarea si implementarea proiectelor de interes local si regional;

– diseminarea informatiilor si instrumentelor de lucru practice pentru o abordare realista in accesarea fondurilor UE;

– finantarea autoritatilor publice locale in cadrul unor proiecte complexe.

Vor fi prezenti la eveniment invitati din cadrul Ministerului Integrarii Europene, Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, ANRMAP, Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Agentiilor de Dezvoltare Regionala, Institutiilor Financiar-Bancare si experti care au implementat proiecte din fonduri structurale.

Grup tinta/participanti este format din: Presedinti si Vice Presedinti ai Consiliilor Judetene, Primari, Vice Primari, Secretari, Directori Tehnici si Economici, Consilieri si Experti de Integrare Europeana, Specialisti in Urbanism si Mediu din municipii, orase si comune, Consultanti si Case de Avocatura.

Termenul limita de inscriere este
12 Martie 2007.

Pentru informatii suplimentare:

Tel/fax: 021 348 35 40, 021 348 56 42.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.