Banca Millennium, cu ochii pe cei mai buni specialisti din domeniul bancar

Portughezii de la Banca Millennium cauta angajati pentru cele 40 de sucursale care vor fi deschise in toamna acestui an.

Intrarea bancii portugheze Millennium pe piata autohtona creeaza deja agitatie in cadrul departamentelor de resurse umane din institutiile de creditare care activeaza in Romania.

Pentru a pregati operatiunile bancii Millennium, Banco Comercial Portugues SA din Portugalia a infiintat societatea Banpor Consulting SRL, cu capital social de 1,75 milioane de lei. Societatea are ca activitate principala consultanta pentru afaceri si de management. Domeniul principal de activitate prevede activitati juridice, de contabilitate si revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal; activitati de studii de piata si de sondaj.

Pentru centrala din Bucuresti, AIMS, firma care recruteaza pentru Millennium, cauta: manager pentru riscul de credit pentru retail si corporate, manager de produs retail si corporate, sef transferuri, sef administrarea imprumuturilor, administrator al imprumuturilor, sef pentru instrumente financiare comerciale si auditor intern.

Pentru sucursalele din Bucuresti, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Iasi, Bacau, Brasov, Ploiesti si Constanta se cauta: manager de sucursala, casieri, reprezentanti pentru relatia cu clientul, directori pentru relatia cu clientul, pentru retail si corporate.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.