Templus Advertising a organizat seminarul “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”

Templus Advertising, in parteneriat cu Federeatia Judeteana IMM Iasi si cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii – Oficiul Teritorial Iasi, a organizat la mijlocul lunii martie, la Iasi, seminarul cu tema “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”.

Principalul scop al evenimentului a fost acela de a aduce in atentia institutiilor financiar bancare si de stat problemele legate de finantarea intreprinderilor mici si mijlocii din zona dar si solutiile reale de acces la fondurile de investitii. In cadrul discutiilor au fost prezentate solutiile de atragere a fondurilor europene dar si modalitati de implicare a IMM-urilor in proiecte de dezvoltare locala.

De asemenea, institutiile bancare si de asigurari si-au aratat interesul fata de dorintele micilor intreprinzatori de a-si dezvolta afacerile, prezentand instrumente de finantare.

Seminarul a reunit companii din domeniul IT&C ale caror servicii au devenit indispensabile in activitatea curenta a fiecarei firme. Ofertele acestora sunt menite sa creasca productivitatea si eficienta activitatii IMM-urilor.

In cadrul seminarului au fost prezenti Constantin Neculau, viceprimarul municipiului Iasi, directorul executiv al BCR Iasi, Laurentiu Astefanei, Area Shop Manager-ul Romtelecom, Radu Mandru, reprezentenati Sodexho, directorul comercial adjunct al Bancii Romane de Dezvoltare – Groupe Societe Generale, Gheorghe Diaconu, reprezentantul Generali Asigurari Romania, Cristina Liliana Dragu, directorul sucursalei Libra Bank Iasi,
Marius Ciubotaru, directorul CEC Iasi, Georgeta Seuleanu, inspectorul financiar FNGCIMM , Alexandru Alexandrescu, deputatul Relu Fenechiu, directorul OTIMMC Iasi, Sorina Giosanu, directorul de programe din cadrul ADR Nord-Est, Georgeta Smadu, reprezentantul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Eugen Ticau si presedintele Federatiei Judetene IMM Iasi, Florin Mihai.

Sponsorii evenimentului au fost: Oriflame, Cramele Recas, Supreme Chocolat.

Parteneri media ai evenimentului au fost: Finantare.ro, Ziarul Financiar, Romania Libera, Radio Romania Actualitati, Ziarul de Iasi, Radio Iasi, Comunicate Media, Smart Bank, Smart Financial, Bani si Afaceri.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.