10 milioane de euro pentru statia de epurare din Piatra Neamt

Uniunea Europeana si Compania Judeteana “APASERV” investesc aproximativ 10 milioane de euro in proiectul de reabilitare a statiei de epurare a apelor uzate din municipiul Piatra Neamt.

Consiliul Judetean Neamt a gazduit sedinta de inceput a contractelor de lucrari “Reabilitarea si extinderea retelei de canalizare” si “Extinderea si reabilitarea retelei de alimentare cu apa, contorizare si a Statiei de Tratare a Apei Potabile”.

Compania Judeteana “APASERV” deruleaza un program de modernizare a statiei de epurare din Piatra Neamt a carui valoare este de 9,6 milioane de euro, din care Uniunea Europeana suporta 68% , iar “APASERV” contribuie cu aproximativ trei milioane de euro. Intreaga lucrare urmeaza sa fie finalizata in termen de 36 de luni de la semnarea contractului, adica in decembrie 2008.

Conducerea “APASERV” spera in accesarea mai multor proiecte europene, astfel incat reteaua de canalizare sa poata fi extinsa si in localitatile din mediul rural, in conditiile in care doar cinci comune, dintre cele 78 beneficiaza de canalizare.

Sursa: Administratie Publica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.