Maramuresul va derula un proiect pilot de informatii pentru accesarea fondurilor europene

Prefectul Gyongyike Bondi a declarat ca judetul Maramures a fost ales de catre reprezentanti ai Guvernului Olandei, alaturi de judetele Galati si Mures, pentru implementarea unui proiect pilot de informatii in vederea oferirii de informatii beneficiarilor de fonduri comunitare.

Proiectul de implementare pilot beneficiaza de sprijin in cadrul programului PHARE de infratire dintre Romania – Olanda, intitulat “Procesul de descentralizare si deconcentrare coordonat de administratia centrala”.

Implementarea proiectului, functionarea biroului de informatii europene si impactul asupra grupurilor tinta stabilite de catre cei patru angajati va fi evaluat de catre Unitatea Centrala pentru Reforma Administratiei Publice din Ministerul de Interne si Reformei Administrative.

Metodele de lucru si rezultatele obtinute de catre angajatii biroului de informatii europene, ce urmeaza sa fie infiintat curand in Maramures vor constitui, pentru viitor, model de implementare pentru celelalte judete ale Romaniei.

Sursa: Prefectura Judetului Maramures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.