Simpozionul “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” la Brasov si Targu Mures

Simpozionul “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor”, organizat de firma de publicitate BTL Design, a repurtat miercuri un succes foarte mare de audienta la Brasov, iar joi succesul a fost reeditat la Targu Mures.

Conferinta este a 15-a dintr-o serie de 40 de conferinte care vor avea loc in fiecare judet al Romaniei pe o perioada de patru ani.

Peste 160 de reprezentanti ai IMM-urilor brasovene si aproximativ 120 de reprezentanti ai firmelor din Targu Mures au fost prezenti pentru a se informa despre solutiile de infrastructura si despre posibilitatile de finantare care sa le permita accesul la aceste solutii de consolidare a afacerii proprii.

Forumul “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” face parte dintr-o serie de conferinte pentru IMM-uri care au fost initiate de BTL Design la inceputul anului 2006. Scopul acestora este de a aduce cat mai aproape sursele de informare de intreprinzatorii din sala, cu atat mai mult cu cat in ianuarie 2007 a intervenit aderarea la Uniunea Europeana, iar in acest context, sectorul intreprinderilor mici si mijlocii este cel mai dinamic, dar si cel mai sensibil domeniu al economiei romanesti.

La toate cele zece editii ale conferintelor organizate in 2006, precum si la cele patru din 2007, afluenta audientei a fost foarte mare, iar interesul suscitat de aceste teme a adus reprezentantii IMM-urilor in sala.

Asa a fost cazul si la Brasov, unde, alaturi de BTL Design, coorganizatori ai conferintei economice au fost Camera de Comert si Industrie si Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare din Romania.

La Targu Mures, alaturi de BTL Design, organizatorul seriei de conferinte, au fost Camera de Comert si Industrie Mures si Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare din Romania in calitate de coorganizatori.

Urmatoarele etape ale seriei de conferinte pentru IMM-uri se vor desfasura la Iasi si Suceava, la sfarsitul lunii mai.

Pentru mai multe informatii:

Otilia Petcu

Director Evenimente BTL Design

Tel: 021.252.58.82

E-mail: [email protected]

Web: BTLDesign.ro.

Sursa: BTL Design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.