In luna februarie 2007, SC Fornetti Romania SRL a finalizat implementarea proiectului „Specializare si competenta manageriala pentru angajatii societatii Fornetti Romania SRL” finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2003. Proiectul ce s-a derulat pe parcursul a 12 luni a fost implementat in parteneriat cu Centrul de Resurse CREST.
Rezultatele proiectului sunt:
– Introducerea in Clasificarea Ocupatiilor din Romania a meseriei de „operator la fabricarea produselor de patiserie si panificatie congelata”;
– Elaborarea standardelor ocupationale pentru meseria de „operator la fabricarea produselor de patiserie si panificatie congelata”;
– Aprobarea de catre Consiliul pentru Standarde Ocupationale si Atestare a standardului ocupational pentru meseria de „operator la fabricarea produselor de patiserie si panificatie congelata”;
– Formarea a 5 cinci evaluatori de competente in meseria de „operator la fabricarea produselor de patiserie si panificatie congelata”;
– Elaborarea unui set de instrumente de evaluare pentru meseria de „operator la fabricarea produselor de patiserie si panificatie congelata”;
– Implementarea sistemului HACCP in cadrul firmei Fornetti Romania.
40 de persoane angajate in managementul de varf si mediu al societatii Fornetti si-au dezvoltat abilitatile de comunicare, lucru in echipa, de utilizare eficienta a timpului si rezolvare a conflictelor respectiv cunostintele de management al calitatii.
Pentru mai multe informatii:
Kazamer Andrea – coordonator de proiect Centrul de Resurse CREST
E-mail: [email protected].