Un roman – vicepresedinte al Abt Associates, care acorda consultanta autoritatilor SUA

Constantin Abarbieritei a fost numit vicepresedinte al Abt Associates si va conduce divizia pentru dezvoltarea operatiunilor economice internationale a firmei care acorda consultanta autoritatilor americane federale si statale, guvernelor straine si organizatiilor internationale.

Abarbieritei este un specialist in domeniul financiar, cu experienta recunoscuta de USAID, Banca Mondiala si alte institutii internationale de profil si a colaborat cu companii si agentii guvernamentale din Asia de Sud-Est, Europa de Est si Asia Centrala pentru structurarea investitiilor, promovarea dezvoltarii sectoarelor financiar si privat si acordarea de asistenta in proiectarea si aplicare programelor de dezvoltare economica, se arata intr-un comunicat al Abt.

El s-a alaturat Abt Associates in 2006, dupa preluarea IBM International Public Sector Group, pe care a condus-o. Anterior, Abarbieritei a contribuit la infiintarea diviziei de finantare corporatista a Pricewaterhouse in Rusia, unde a fost implicat in mai multe fuziuni si achizitii. Abarbieritei este absolvent al scolii de Management a Universitatii Yale, specializarea Finante, si a Academiei de Studii Economice Bucuresti.

ABT Associates a fost infiintata in 1965 si este o companie privata detinuta de angajati, acorda consultanta si asistenta tehnica in domeniul social, economic si tehnologic. Printre clientii companiei se afla Agentia americana pentru Dezvoltare Internationala (USAID) si institutii financiare multilaterale precum Banca Inter-Americana pentru Dezvoltare si Banca Mondiala.

Sursa: Agentia Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.