Raiffeisen Leasing finanteaza vehicule MAN in valoare de 10 milioane de euro

Raiffeisen Leasing a semnat un contract de finantare pe 3 ani in valoare de 10 milioane de euro cu MHS Truck&Bus, importator al autocamioanelor si autobuzelor MAN in Romania.

Cele doua companii, Raiffeisen Leasing si grupul Automobile Bavaria, au o coloborare indelungata, inca din 2002. In 2005 a fost lansat pachetul de solutii MAN Finance in colaborare cu Raiffeisen Leasing, leaderul companiilor de leasing din Romania pe segmentul de camioane si autocare/autobuze.

Raiffeisen Leasing a incheiat in primul trimestru al anului 2007 peste 1.600 de contracte in valoare totala de 70 milioane euro. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, compania a inregistrat o dublare a volumului de contracte noi semnate. Segmentul de vehicule este cel care a contribuit semnificativ la aceasta crestere si cel care detine ponderea cea mai importanta in portofoliu, respectiv 84%, cu o valoare de achizitie de 59 milioane euro. Fata de primul trimestru al anului trecut, segmentul vehiculelor comerciale si camioanele a cunoscut o dublare a valorii contractelor semnate. Echipamentele reprezinta 15% din portofoliu, cu un volum total de 10 milioane euro de contracte noi.

Pentru anul 2007 Raiffeisen Leasing si-a propus sa se concentreze pe echipamente complexe, proiecte imobiliare si solutii de leasing integrate.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.