Training: Utilizarea Fondurilor Europene pentru Cercetare si Dezvoltare

Pera Innovation Ltd si Project Europa, cu sprijinul Consiliului Judetean Prahova organizeaza joi, 21 iunie 2007, la sediul Consiliului Judetean Prahova (Ploiesti, Bulevardul Republicii nr. 2-4), incepand cu orele 9.00, un eveniment de informare si consultanta privind accesarea fondurilor pentru inovare, cercetare si dezvoltare de catre Intreprinderile Mici si Mijlocii din Romania.

Evenimentul va fi compus din doua sectiuni, astfel:

– Sectiunea 1: grup tinta mai amplu compus din intreprinderi mici si mijlocii, reprezentanti ai instituiilor cheie din Romania, ai mediului academic, autoritatilor locale, camerelor de comert, incubatoarelor de afaceri, etc;

– Sectiunea 2: maximum 25 de IMMuri selectionate de catre organizatori, va insemna sesiuni de consultanta “fata in fata” in business development si accesare fonduri pentru proiecte de Cercetare Dezvoltare Inovare ale IMM-urilor.

Obiectivul prioritar: Identificarea companiilor din Romania ce vor putea participa in proiectele care vor fi depuse spre finantare in cadrul apelului Programului Cadru 7 cu termen limita de depunere 4 septembrie 2007 (buget de peste 100 milioane euro).

Accesul la eveniment este GRATUIT insa SELECTIV (maxim 25 de IMMuri vor putea beneficia de sesiunile de consultata directa din Sectiunea 2 a programului).

Pentru mai multe informatii:

Telefon: 0723 277 204

E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.