Seminarii regionale privind Fondul Social European

Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse in colaborare cu Directia Generala Ocupare, Afaceri Sociale si Egalitate de sanse din cadrul Comisiei Europene si Ministerul Internelor si Reformei Administrative, organizeaza in perioada 18-22 iunie 2007 doua seminarii regionale privind Fondul Social European (FSE) in localitatile Oradea si Alba Iulia.

Scopul acestor seminarii este de a promova accesibilitatea finantarilor europene in domeniul dezvoltarii resurselor umane si reformei administrative, prin prezentarea programelor finantate din FSE si a exemplelor de bune practici din Uniunea Europeana in domeniu.

Pe agenda se inscriu numeroase prezentari din partea reprezentantilor administratiei centrale, Comisiei Europene si a promotorilor de proiecte, urmand ca in cea de-a doua parte a zilei sa aibe loc dezbateri pe tema celor doua programe finantate din FSE (POS DRU si PO DCA).

Domnul Valer Bindea, secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse evidentiaza in alocutiunea de deschidere provocarile pe care le presupune administrarea si implementarea fondurilor structurale, precum si importanta formarii si informarii tuturor celor care doresc sa implementeze proiecte in domeniul FSE.

Pe parcursul acestor seminarii desfasurate la Oradea, pe data de 19 iunie 2007 si la Alba Iulia pe data de 21 iunie 2007, reprezentanti ai Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului si ai Organismului Intermediar Regional Nord-Vest, respectiv ai Organismului Intermediar Regional Centru, vor face referire la oportunitatile si sistemul de finantare din POS DRU, precum si posibilitatile de finantare din PO DCA. De asemenea, aceste seminarii se bucura de prezenta unui expert din partea Institutului European de Administratie Publica (EIPA), din Maastricht, Olanda.

Pentru mai multe informatii:

Adina Voda

Telefon: 021 / 315 02 09

E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.