ANFP lanseaza competitia “Inovatie si calitate in sectorul public”

concurs, inovatie, sectorul public

Potrivit ANFP, activitatea face parte din proiectul PHARE 2006/018-147.01.02/02/DEM 21 ‘Carta Cetatenilor’, sustinut din fonduri ale Uniunii Europene prin Programul PHARE 2006 – Consolidarea rolului societatii civile in procesul de integrare a Romaniei.

Sectiunile tematice pentru competitie sunt: Pilonul 1- Cresterea eficientei serviciilor publice prin metode novatoare, Pilonul 2 – Consolidarea administratiei publice prin consultarea si atragerea la actul de decizie a cetatenilor, Pilonul 3 – Imbunatatirea serviciilor publice printr-un management organizational si al calitatii performant.

Perioada de inscriere in competitie este 20 mai – 20 iulie 2009, pe portalul www.anfp.gov.ro, fiind invitate sa participe toate nivelurile administratiei publice romanesti. Ghidul practic cu informatiile necesare pentru depunerea lucrarilor, formatul standard pentru aplicatie, pot fi accesate pe portalul ANFP.

Cele mai bune exemple de buna practica vor fi premiate in cadrul Conferintei ‘Inovatie si calitate in sectorul public’ – editia a II-a, care va avea loc la Bucuresti, in data de 20 octombrie 2009.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.