Curs: Protectia mediului – Cerinta obligatorie in proiectele cu finantare prin Fondurile Structurale

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) organizeaza un curs cu tema “PROTECTIA MEDIULUI: Cerinta obligatorie in proiectele cu finantare prin Fondurile Structurale”. Cursul se va desfasura in perioada 19 – 20 iulie 2007, la Sala Ardealul de la sediul CCIB, Bd. Octavian Goga nr. 2, Bucuresti sector 3, tronson II, etaj 2.

Cursul se adreseaza persoanelor cu responsabilitati in elaborarea si implementarea proiectelor in cadrul companiilor, ONG-urilor, autoritatilor publice etc.

Proiectele ce vor fi finantate prin Fonduri Structurale vor trebui sa fie in conformitate cu politicile si actiunile Uniunii Europene, inclusiv cu cele privind protectia mediului. Investitiile de mediu reprezinta o contributie importanta la rezolvarea problemelor economice si sociale in Romania, la protectia sanatatii, imbunatatirea calitatii vietii si stimularea dezvoltarii economice.

Structura de curs este menita sa sprijine, pe de o parte, organizarea si consolidarea cunostintelor participantilor, iar pe de alta parte, dezvoltarea deprinderilor practice necesare valorificarii finantarilor nerambursabile in contextul Fondurilor Structurale. Prezentarea teoretica va alterna cu exemple, studii de caz si dezbateri.

Participantii la curs vor primi un dosar cu informatii si materiale aferente tematicii abordate. La finalul cursului, vor fi inmanate diplome de participare sub antet dublu: CCIB si Promeso Consulting.

Taxa de participare este de 600 RON (inclusiv TVA) pentru membrii CCIB cu cotizatia platita la zi, respectiv de 750 RON (inclusiv TVA) pentru cei care nu sunt membri. Inscrierile se fac pe baza completarii si transmiterii formularului anexat, semnat si stampilat. Numarul maxim de participanti este 20.

Mai multe detalii la:

Compartimentul de Integrare Europeana

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Tel: 021 / 319 01 05, 319 54 41

Fax: 021 / 319 26 96

E-mail:
[email protected]
[email protected].

Persoane de contact: Bogdan Zaval si Monica Dimitriu.

Confirmarea participarii se poate face pana la data de 16 iulie, orele 16.00.


Program 19 – 20 iunie


Formular

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.