Curs “Cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor structurale”

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) organizeaza a treia serie a cursurilor cu tema “Cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor structurale”, in perioada
4 – 10 iulie 2007.

Cursul va avea o durata de 5 zile si va aborda tema fondurilor structurale si a elaborarii de proiecte pentru accesarea acestor fonduri, inclusiv cazuri de succes din UE privind implementarea proiectelor. Locul de desfasurare al cursului va fi Sala Cerchez, sediul CCIB.

Cursurile se adreseaza persoanelor cu responsabilitati in elaborarea si implementarea proiectelor in cadrul companiilor, ONG-urilor, autoritatilor publice etc., care au o baza minima de cunostinte privind fondurile structurale. Cursul sprijina atat organizarea si consolidarea cunostintelor participantilor cat si dezvoltarea deprinderilor practice necesare valorificarii finantarilor nerambursabile in contextul Fondurilor Structurale.

In vederea asigurarii unui nivel cat mai ridicat de asimilare a cunostintelor, dupa finalizarea cursului, participantii vor avea posibilitatea de a se inscrie la forumul on-line ce va fi moderat o zi pe saptamana, timp de 3 luni, de catre o echipa de consultanti de la CCIB.

Taxa de participare este de 500 de Euro (TVA inclus). Numarul de locuri este limitat. Membrii CCIB au prioritate la inscriere.

Descrierea detaliata si formularul de inscriere:


Detalii inscriere


Formular

Pentru mai multe informatii:

Bogdan ZAVAL – Referent Proiecte Europene

Sorana IONESCU – Referent Integrare Europeana
Telefon: 021 / 319 01 05

Fax: 021 / 319 26 96

E-mail: [email protected],
[email protected],

Termenul limita pentru confirmarea participarii este 2 iulie 2007, ora 12.00.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.