OTP Group intra pe piata de leasing din Romania

OTP Leasing Romania IFN SA este in faza finala de pregatire a operatiunilor de intrare pe piata autohtona de profil. OTP Leasing Romania va oferi o gama variata de produse: leasing auto, de echipamente si imobiliar.

Obiectivul OTP Leasing este acela de a deveni unul dintre primii 10 jucatorii din piata de leasing din Romania, dupa primii 2 ani de activitate. Produsele oferite vor veni in intampinarea nevoilor intregii piete de leasing si se vor remarca prin dobanzi transparente si competitive, aprobare rapida a cererilor de leasing si servicii foarte bune post vanzare.

Actionarii majoritari ai OTP Leasing Romania IFN SA sunt Merkantil Bank Ungaria, parte a Merkantil Group, care detine 70% si OTP Bank Romania SA, care detine 30% din actiuni.

Activitatea principala a Merkantil Group este indreptata catre finantari auto pentru dealeri auto si cumparatori, finantarea bunurilor de capital, leasing imobiliar, management de flote auto pentru companii, depozite, factoring si management de cont.
Merkantil Bank ofera credite in forinti si valute straine pentru persoane fizice, intreprinderi si municipalitati, pentru finantarea achizitionarii de autovehicule noi sau rulate si furnizeaza dealer-ilor auto o gama larga de servicii financiare.

Merkantil Group este membru al OTP Group. OTP Bank Group deserveste peste 11 milioane de clienti in 9 tari, prin 1300 de unitati operationale, precum si prin canalele sale electronice.

Sursa: BankNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.