VB Leasing Romania reduce dobanda la finantari pana pe 19 octombrie

Volksbank Leasing Romania ofera clientilor o reducere a dobanzii anuale a bunului finantat pana la 6,75% in perioada 5 – 19 octombrie, de la 8% cat este in mod obisnuit.

Oferta se adreseaza persoanelor care trec pe la standul Volksbank Leasing Romania (VB Leasing Ro) din cadrul Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB) sau pe la unul din dealerii firmei si intra in posesia unui cupon, iar pe baza acestuia beneficiaza de o dobanda de numai 6,75%, indiferent de bunul finantat.

VB Leasing Ro va lansa din 5 octombrie un nou produs numit “Dobanda zero in fiecare luna decembrie”, oferind clientilor companiei posibilitatea reducerii costurilor de sarbatori, pe toata perioada contractului de leasing incheiat.

Orice contract de leasing incheiat in perioada 5 octombrie 2007 – 31 decembrie 2007 beneficiaza de dobanda pentru luna decembrie cu valoare zero, aceasta fiind suportata de catre VB Leasing, iar rata de capital pentru ultima luna din an va fi tot zero. Astfel, rata de capital pentru luna decembrie va fi reesalonata pe celelalte 11 luni ale fiecarui an de contract.

Sursa: BankNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.