Imprumut pentru refinantarea proiectele Plaza si Bucuresti Mall

Anchor Grup a obtinut un imprumut in valoare de 150 de milioane euro de la Eurohypo AG, Germania pentru refinantarea celor doua centre comerciale. Se va obtine si o finantare suplimentara in valoare de peste 100 milioane euro pentru construirea a doua cladiri de birouri de categorie A in Bucuresti.

Reprezentantii companiei Eurohypo AG in Romania au declarat ca desi aceasta nu este prima tranzactie in Romania, este cu siguranta un punct de reper, avand in vedere ca la ora actuala Plaza Romania si Bucuresti Mall sunt cele mai importante centre comerciale din Bucuresti.

Anchor Grup este specializata in dezvoltarea si managementul de proiecte imobiliare, avand zece ani de prezenta pe piata imobiliara din Romania. Compania a dezvoltat centre comerciale, cladiri de birouri si ansambluri rezidentiale. Este parte a grupului turc Fiba, ce activeaza in domeniile financiar, retail, imobiliar. Fiba Holding detine 43 de companii in zece tari. Volum de investitii este de 340 milioane de euro in proiecte finalizate sau viitoare.

Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucuresti Mall, primul mall din Romania, Plaza Romania, Anchor Plaza si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului.

Sursa: Dailybusiness.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.