Romexterra Leasing a finantat bunuri de 20 milioane euro

Valoarea bunurilor finantate de Romexterra Leasing IFN in primele cinci luni din 2007 a crescut, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu 20 milioane euro, ca urmare a cresterii numarului de clienti.

In primele 5 luni ale lui 2006 valoarea bunurilor finantate de compania Romexterra Leasing IFN, divizie a bancii MKB Romexterra Bank, era de sase milioane euro.

Romexterra Leasing IFN SA si-a dublat numarul de contracte de leasing in primele cinci luni ale anului pana la 648, fata de acelasi interval din 2006, cand au fost inregistrate 328 de contracte. Pana la sfarsitul acestui an Romexterra Leasing estimeaza incheierea a 2.500 de contracte, fata de 1.049 cat s-au inregistrat in 2006.

Leasingul pentru autovehicule are o pondere de 80% in structura portofoliului, leasingul pentru echipamente 18%, iar cel pentru imobile restul de 2%.

Cererile pentru finantarea autovehiculelor isi mentin trendul ascendent, insa se remarca o tendinta de crestere a finantarilor pentru bunuri imobiliare. De asemenea, domeniul constructiilor se dezvolta semnificativ, fapt ce conduce la o crestere a solicitarilor pentru finantarile de autovehicule si echipamente utilizate in acest domeniu.

Compania Romexterra Leasing IFN, membra a grupului bancar Romexterra, controlat de MKB Bank, a inregistrat in 2006 o crestere de 21,89% a cifrei de afaceri nete, pana la 75,2 milioane lei.

Sursa: NewsIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.