VB Leasing – afaceri de 80 de mil. euro la cinci luni

Volksbank Leasing Romania a finantat bunuri in valoare de peste 80 milioane euro, inregistrand 4500 de contracte in prima jumatate a anului 2007.

Volksbank Leasing Romania a finantat, in primele cinci luni ale anului, bunuri in valoare de peste 80 milioane euro, in crestere cu 43% fata de aceeasi perioada din 2006, ca urmare a avansului numarului de contracte.

VB Leasing Romania a inregistrat 4.500 contracte,in perioada ianuarie-mai 2007, in crestere cu 27% fata de acelasi interval din 2006, estimand ca la sfarsitul lui 2007, societatea va ajunge la aproximativ 14.000 de contracte.

Anul trecut, o pondere de 60% din vanzarile VB Leasing Romania au provenit din finantarea achizitiilor de autoturisme si autoutilitare, 33% au fost destinate achizitiilor de camioane, remorci si utilaje de constructii, iar restul de 7% au fost utilizate pentru diverse echipamente.

Cererea pentru segmentul de autoturisme ar putea sa scada cu maximum 5%, in timp ce pe segmentul care reprezinta camioanele si echipamente ar putea sa creasca cu aceeasi pondere.

Volksbank Leasing Romania a afisat, in primul trimestru din 2007, o crestere a valorii contractelor de 56%, pana la 45 milioane euro, fata primele trei luni din 2006.
Reteaua teritoriala a companiei a ajuns la finalul anului trecut la 13 filiale in marile orase ale tarii.

Sursa: Dailybusiness.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.