Apel pentru idei de proiecte in cadrul Programului Operational Comun ENPI CBC Romania-Ucraina-Moldova 2007-2013

Furnizand informatii generale cu privire la proiectul pe care intentioneaza sa il promoveze, potentialii beneficiari ai Programului Operational Comun ENPI CBC Romania-Ucraina-Moldova 2007-2013 primesc sprijin in realizarea cererilor de finantare.

Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintelor sprijinina potentialii beneficiari din aria eligibila a Programului Operational Comun ENPI CBC Romania-Ucraina-Moldova 2007-2013 in elaborarea cererilor de finantare si identificarea partenerilor. Obiectivul principal este acela de a dezvolta un portofoliu de proiecte valoaroase care sa fie propuse pentru finantare din acest program.

In vederea selectarii acelor idei de proiecte care vor putea primi asistenta pentru a fi dezvoltate, MDLPL a lansat vineri 6 iulie 2007 un apel pentru idei de proiecte, al carui termen limita pentru depunerea aplicatiilor este 24 august. In aceasta prima faza potentialilor beneficiari li se solicita sa furnizeze informatii generale cu privire la proiectul pe care intentioneaza sa il promoveze, si anume: scopul si obiectivele proiectului, modul de desfasurare, bugetul estimativ, personalul necesar pentru implementarea proiectului si calendarul indicativ de implementare.

Pe baza acestor informatii se vor selecta cele mai bune propuneri, iar promotorii de proiecte vor primi ulterior sprijin in vederea redactarii unor proiecte de succes.

In acest demers, MDLPL beneficiaza de asistenta Guvernului Federal al Germaniei in cadrul proiectului bilateral privind „intarirea capacitatii de gestionare la nivel central si regional in vederea dezvoltarii portofoliilor de proiecte care vor fi finantate din programul operational comun Romania-Ucraina-Moldova”.

Proiectele care primesc asistenta in cadrul acestui proiect bilateral de cooperare, nu pot fi considerate selectate automat pentru finantare, ci vor fi evaluate in aceleasi conditii ca si celelalte proiecte participante la viitoarele apeluri pentru propuneri de proiecte.

Sursa: , Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top