Romanian International Bank a deschis cea de-a 12-a unitate din Bucuresti

S-a deschis o noua sucursala a bancii Romanian International Bank in Bucuresti. Obiectivului strategic al banci este dezvoltarea segmentului de clienti retail si IMM.

Romanian International Bank (RIB) a deschis luni, 16 iulie 2007, cea de a 26-a sucursala a bancii. Sediul noii unitatii este localizat in Bucuresti, Str. Viitorului nr. 182, bl. 49, parter, sector 2 (zona Stefan cel Mare). Deschiderea noii sucursale, constituie un nou succes in realizarea obiectivului strategic al bancii, respectiv, dezvoltarea segmentului de clienti retail si IMM al bancii si se inscrie in planul de extindere a retelei de unitati pentru anul 2007.

Noua sucursala va putea pune la dispozitia clientilor toate produsele din portofoliul R.I.B de la operatiuni bancare standard (conturi curente, depozite bancare, credite si carduri, operatiuni de schimb valutar si transfer international de bani) pana la credite si solutii financiare complexe.

Romania este o piata bancara in continua crestere si la fel sunt si nevoile clientilor persoane fizice si IMM-uri care constituie o categorie cheie de clienti pentru Romanian International Bank. Banca va veni in intampinarea nevoilor clientilor sai cu unele dintre cele mai performante produse si servicii.

Sursa: HotNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.