Targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru industria alimentara, agricultura si domenii conexe

Targul Profinn 2007 se organizeaza pe parcursul a doua zile, in cadrul caruia vor avea loc discutii intre bancheri, investitori, asiguratori si intreprinzatorii din industria agro-alimentara, in cautarea surselor alternative de finantare, intr-un cadru propice devoltarii unor proiecte viabile pentru viitor.

Spre deosebire de o expozitie obisnuita, elementul de noutate adus de targul PROFINN 2007 este facilitatea oferita de organizatori de a avea intalniri atent programate cu toti vizitatorii. In acest mod, discutiile intre expozanti (institutii finantatoare) si vizitatori (intreprinzatori aflati in cautarea celei mai bune solutii de finantare a proiectelor) vor beneficia de un castig real si actual de informatii.

In paralel cu expozitia vor fi organizate o serie de manifestari speciale – conferinta, lansari si prezentari de produse de finantare si asigurare, workshop cu tematici de actualitate din domeniul financiar – bancar, ce vor trata subiecte actuale de maxim interes pentru actorii grupului tinta: microintreprinderi, IMM-uri, fermieri si asociatii de fermieri ce activeaza in agricultura si industria alimentara.

Cursul va avea loc in perioada
17-18 septembrie 2007.
Organizator este Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) in parteneriat cu Global Services Group SRL (GSG).

Evenimentul va avea in vedere subiecte legate de accesul intreprinzatorilor din domeniul agriculturii ecologice, industriei alimentare si domeniilor conexe la finantarile rambursabile si nerambursabile.

Contact:

Mihaela Goj – Sef Departament Promovare Afaceri si Parteneriate

Tel: 0213 / 19 01 21, 0213 / 19 01 73, interior 432
E-mail: [email protected]

Sursa: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.