Piraeus Bank Romania a lansat un serviciu de operatiuni bancare pe Internet

Clientii Piraeus Bank Romania vor putea efectua transferuri, plati, ordine de schimb valutar, vizualiza soldurile conturilor sau tranzactiilor realizate pe conturi online.

Piraeus Bank Romania a lansat, din iulie, un serviciu care permite clientilor sai, atat persoane fizice cat si juridice, sa faca operatiuni bancare fara sa se deplaseze la ghiseu, comisioanele pentru operatiunile efectuate fiind cu 30% mai mici.
Clientii persoane juridice Piraeus Bank Romania care utilizeaza serviciul Piraeus Online Banking platesc numai contravaloarea unei taxe lunare de utilizare, in timp ce clientii persoane fizice pot utiliza serviciul gratuit, au anuntat oficialii companiei. Acesta poate fi accesat si utilizat in toata lumea si la orice ora prin intermediul aplicatiei pentru Internet.

Folosirea noului serviciu permite utilizatorilor efectuarea de transferuri, plati, ordine de schimb valutar, vizualizarea soldurilor conturilor sau vizualizarea tranzactiilor realizate pe conturi, prestabilirea detaliilor de plata pentru beneficiari, precum si comunicarea permanenta cu banca, intr-un timp mai scurt si in conditii de securitate maxima.

Serviciul Piraeus Online Banking se acorda pe baza unei solicitari scrise, iar pachetul Piraeus Online Banking, care contine ghidul de utilizare si dispozitivul electronic Token care este necesar pentru efectuarea operatiunilor, este oferit clientilor bancii dupa activarea lor ca utilizatori.

Accesul la acest serviciu este unul controlat, iar operatiunile efectuate de utilizatori sunt confidentiale.

Sursa: DailyBusiness.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.