Seminarii pe FSE la Piatra Neamt si Tulcea

Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, in colaborare cu Directia Generala Ocupare, Afaceri Sociale si Egalitate de sanse din cadrul Comisiei Europene si Ministerul Internelor si Reformei Administrative, organizeaza doua seminarii regionale privind Fondul Social European (FSE).

Primul seminar va avea loc la Piatra Neamt, in data de 24 iulie 2007, Hotel Central, cu incepere de la ora 9, iar cel de al doilea la Tulcea, in data de 26 iulie 2007, Hotel Select, cu incepere de la ora 9.

Tematica seminariilor va fi prezentarea prioritatilor programelor finantate din FSE,structurile responsabile in implementare, prioritati, cadrul legislativ.

Aceste seminarii se bucura de prezenta a trei experti europeni: un expert din partea Institutului European de Administratie Publica (EIPA), Maastricht, Olanda, directorul Autoritatii de Management FSE din regiunea Umbria, Italia si directorul Autoritatii de Management pentru Programul Operational pentru Administratie Publica din Portugalia.

La evenimente sunt invitati sa participe reprezentanti ai administratiei publice locale si structurilor deconcentrate, societatii civile, mediului de afaceri si ai mediului academic.

Pentru mai multe detalii:

Autoritatea de Management POS DRU

Adina Voda

Tel:021 315 02 09

E-mail: [email protected].

Sursa: , Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.