Raiffeisen Bank ofera credite mai flexibile clientilor IMM

Raiffeisen Bank a extins de la 10 la 15 ani perioada maxima de rambursare a creditelor imobiliare dedicate intreprinderilor mici si mijlocii cu cifra de afaceri cuprinsa intre 1-5 milioane de euro.

Creditul imobiliar poate fi folosit pentru achizitia, renovarea, extinderea sau reconstructia de imobile utilizate in activitatea de baza a IMM-urilor. Contributia minima a clientului a fost redusa de la 20% la 15% din valoarea totala a investitiei (avansul poate fi stabilit in functie de proiectul finantat). Creditul poate fi rambursat in rate lunare egale si beneficiaza de perioada de gratie de pana la 6 luni in cazul extinderii imobilului.

Incepand cu jumatatea lunii iulie, Creditul Capital ofera IMM-urilor cu cifra de afaceri intre 1 si 5 milioane de euro, optiunea “Top UP”, prin care clientii pot beneficia de sume mai mari, fara documentatie suplimentara. Astfel, dupa utilizarea partiala a sumei acordate drept credit pentru capital de lucru, clientul poate solicita sa fie refinantat cu suma deja cheltuita, reintregind astfel limita aprobata initial.

Reintregirea limitei se poate realiza dupa rambursarea a sase rate lunare sau doua rate trimestriale de la acordarea sau reacordarea precedenta.

Creditul Capital este destinat pentru acoperirea nevoii de finantare pe termen scurt si este acordat pe o perioada de maxim doi ani. Optiunea “Top UP” ofera intreprinderilor mici si mijlocii acces rapid la o finantare suplimentara, clientii economisind timpul si resursele aferente inregistrarii de garantii, banca folosind garantia constituita deja.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.