Valoarea contractelor Credit Europe Leasing a crescut cu 126% in primele 6 luni

Valoarea contractelor de finantare semnate de Credit Europe Leasing IFN in primele 6 luni din 2007 a ajuns la 95 milioane euro, in crestere cu 126% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a imbunatatirii serviciilor oferite si a infuziei de capital.

Credit Europe Leasing a obtinut aceste rezultate datorita imbunatatirii serviciilor oferite, a experientei internationale a actionarului majoritar, precum si a majorarii capitalului social cu 8 milioane euro in luna aprilie a acestui an.

Cea mai mare pondere in portofoliul companiei este detinuta de segmentul de autovehicule (43%), urmat de segmentul imobiliar (34%) si leasingul de echipamente, care ocupa 23% din portofoliu.

Credit Europe Leasing IFN are ca actionar majoritar Credit Europe Bank NV (Olanda) care controleaza 99% din actiunile companiei, urmata de grupul financiar international Fiba International Holding NV (Olanda), care detine diferenta de 1%. Compania functioneaza in conformitate cu legislatia olandeza si opereaza sub supravegherea directa a Bancii Nationale a Olandei NV.

Sursa: NewsIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.