Porsche Bank a oferit finantari auto de 140 mil. euro la sapte luni

Valoarea finantarilor auto oferite de grupul Porsche Bank din Romania a crescut cu 20% fata de aceasi perioada a anului trecut, ajungand la 140 mil. euro.

In perioada ianuarie – iulie 2007, grupul a finantat 11.738 autovehicule reprezentand mai mult de o treime din totalul autovehicolelor comercializate de importatorul Porsche Romania. Leasingul a fost preferat de 95% dintre cumparatorii de automobile importate de Porsche. Cele mai multe dintre contracte au fost incheiate pe o perioada de 4 ani.

Cea mai mare pondere a contractelor de leasing a fost realizata de marca Skoda, cu 43,1% din totalul contractelor semnate si Volkswagen, cu 43%, urmate de Seat si Audi, cu 9,3% respectiv 4,5%. Marca premium Porsche a avut o pondere de 0,1%.

Creditul auto oferit de Porsche Bank a fost preferat de cumparatorii de Skoda, cu o pondere de 43,7%, urmata de Volkswagen, cu 38,5% din totalul autovehicolelor finantate in credit auto. Ponderea Seat si Audi a fost de 12,4%, respectiv 5,4%.

Moneda de finantare preferata de clientii Porsche Bank a fost leul, in cazul creditului cu peste 60%, urmata de francii elvetieni si euro, cu 32% respectiv 8% din totalul creditelor auto acordate.

Sursa: DailyBusiness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.