Romexterra Leasing a finantat bunuri de 34 milioane euro

Valoarea bunurilor finantate de Romexterra Leasing IFN in primele 6 luni din 2007 s-a dublat fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Romexterra Leasing IFN a finantat bunuri in valoare de 34 milioane euro in primele 6 luni ale lui 2007. Acest lucru este datorat cresterii numarului de clienti.

Romexterra Leasing IFN SA si-a dublat numarul de clienti in primele 6 luni din 2007 pana la nivelul de 2.000, comparativ cu sfarsitul anului trecut cand avea aproximativ 1.000 de clienti.

Pentru acest an principalul obiectiv il reprezinta atingerea unui volum al bunurilor finantate de 76 milioane euro, in crestere de 3,6 ori fata de nivelul de 21 milioane euro, cat era in 2006.

In prezent cea mai mare pondere in structura portofoliului companiei o are leasingul pentru autovehicule, care reprezinta 98% din finantari, iar restul de 2% este detinut de segmentul imobiliar.

Reprezentantii Romexterra Leasing IFN si-au propus propus sa abordeze in special segmentul destinat populatiei si cel al intreprinderilor mici si mijlocii prin finantari in domeniul auto si imobiliar.

O pondere de 80% din totalul portofoliului de clienti este reprezentata de populatie si intreprinderi mici si mijlocii, iar diferenta este constituita din companii mari.

Sursa: NewsIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.