UniCredit Tiriac Bank: profit net de 152,3 milioane lei

La sfarsitul primului semestru, veniturile totale ale UniCredit Tiriac Bank au crescut comparativ cu sfarsitul lunii iunie a anului precedent cu 18%, atingand 419 milioane Ron, iar venitul operational a crescut cu 27%, atingand 220 milioane Ron.

Valoarea activelor totale a ramas stabila, la nivelul de 11,303 miliarde Ron, cu o usoara scadere de 4% comparativ cu perioada similara a anului 2006, in principal din cauza aprecierii leului.

UniCredit Tiriac Bank a inregistrat 152,3 milioane Ron profit net, cu 30% mai mult comparativ cu profitul net combinat inregistrat de fostele banci HVB Tiriac Bank si UniCredit Romania la sfarsitul semestrului I al anului trecut. Profitul brut al bancii era de 185 milioane Ron la sfarsitul lunii iunie 2007, crescand cu 35,8%.

La sfarsitul lunii iunie 2007, valoarea totala a depozitelor a atins 5,2 miliarde Ron, o crestere anuala de 7,9%. Volumul portofoliului de credite al bancii a fost de 6,3 miliarde Ron, cu 1,5% mai mare fata de perioada similara a anului 2006.

Banca are planuri ambitioase de crestere organica. Incepand cu luna august, si-a specializat reteaua de sucursale pentru a permite deservirea optima a fiecarui segment de clienti. UniCredit Tiriac Bank urmeaza sa se extinda rapid in intreaga tara si sa-si consolideze prezenta in orase cheie pentru a asigura acoperirea zonelor cu potential mare de retail.

Sursa:

BankNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.