OTP Bank Romania – 100 de unitati la sfarsitul lui 2007

OTP Bank detine 76 de agentii Romania si preconizeza ca, pana la sfarsitul anului 2007, sa aiba peste 100 de unitati operationale in toata tara.

OTP Bank Romania a inaugurat o noua agentie, in Salonta, judetul Bihor, numarul total al unitatilor bancii ajungand astfel la 76.

OTP Bank Romania detine, in acest moment, 76 de sucursale si preconizeza ca, pana la sfarsitul anului 2007, sa aiba peste 100 de unitati operationale in toata tara.

Dupa studierea tendintelor si a evolutiei probabile a segmentului bancar, banca este pregatita sa opereze miscari vizibile, menite sa ne ajute la mentinerea obiectivul pe termen mediu, acela de a detine o cota de piata de 4-5 % din sectorul bancar romanesc.

OTP Bank Romania este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in tari precum Ungaria, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia si Romania, deservind peste 11 milioane de clienti.

In Romania, OTP Group este prezent prin OTP Bank Romania, OTP Garancia Asigurari, OTP Fond de Pensii si OTP Leasing. In curand, vor fi lansate OTP Consulting si OTP Asset Management.

Sursa: DailyBusiness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.