Se relanseaza Programul de Vecinatate Romania – Serbia 2004-2006

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Timisoara anunta lansarea de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a celei de-a doua licitatii de proiecte pentru anul 2005 din cadrul Programului de Vecinatate Romania – Serbia 2004-2006, in data de 15 august 2007.

Prioritatile programului sunt menite sa stimuleze dezvoltarea economica si sociala in zona de granita dintre Romania si Serbia:

– Prioritatea 1: Dezvoltarea locala economica si sociala;

– Masura 1.2: Cooperare intre serviciile publice locale;

– Masura 1.4: Cooperare in domeniul turismului.

Suma totala indicativa alocata pentru aceasta propunere de proiecte este de 1,173,037 Euro (Phare+ Co-Finantare nationala).

Propunerile de proiecte se depun la Secretariatul Tehnic Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Timisoara pana la data limita 1 octombrie 2007, ora 17:00.

Programul se adreseaza organizatiilor non-profit, constituite legal, inregistrate in judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti. Potentialii aplicanti pot fi: autoritati locale si regionale, operatori din sectorul public, organizatii, asociatii si fundatii neguvernamentale. Organizatiile aplicante trebuie sa aiba cel putin un partener de proiect de cealalta parte a granitei din districtele Borski, Branicevski, Banatul de Nord, Banatul de Sud si Banatul Central, care sa indeplineasca aceleasi criterii de eligibilitate.

Sursa: Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.