Ultimele 10 zile pentru inscrierea la TenStep PMP Exam Prep

Persoanele interesate sa participe la sesiunea de training TenStep PMP Exam Prep ce se va desfasura in Bucuresti, in perioada 17-21 septembrie, mai au la dispozitie 10 zile pentru inscrieri.

Acestea se pot realiza prin e-mail, la adresa [email protected]  sau telefonic la numarul 031.105.09.09, pana vineri, 31 august.

Programul TenStep PMP® Exam Prep se adreseaza managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect interesati sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de certificare in domeniu, PMP (Project Management Professional).

Pretul cursului este de 750 EURO + TVA si include costurile de instruire, punerea la dispozitie a versiunii tiparite a pachetului de curs TenStep si a cateringului pentru cele 5 zile de training.

Programul TenStep PMP Exam Prep cuprinde 35 de ore de training intensiv ce acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK Guide, Third Edition, standardul profesional in Managementul Proiectelor fiind inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI (Project Management Institute) pentru sustinerea examenului de certificare PMP. Certificatele de participare la trainingurile TenStep sunt valabile pe plan internaţional şi dovedesc conformitatea programelor TenStep cu standardul PMBOK Guide Third Edition.

Intreg portofoliul de programe de instruire livrate de catre TenStep este recunoscut de catre PMI, TenStep fiind primul furnizor de training din Romania abilitat, inca din 2004, drept Registered Education Provider (R.E.P.).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in peste 25 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii vizitati tenstep.ro.

Persoana de contact:
Sebastian Hubati
Marketing & Communication Coordinator
M: 0748.19.55.19
T: 031.105.09.09
F: 031.105.09.10
[email protected]

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 22 august 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.