Bihor: Campanie de informare privind accesarea fondurilor comunitare

Federatia Patronilor Bihor organizeaza un ciclu de intalniri cu genericul “Campanie judeteana de informare cu privire la accesarea fondurilor structurale ale Uniunii Europene, pentru perioada 2007-2013, adresata sectorului IMM din Romania”.

La conferinta de presa organizata s-a prezentat programul acestei actiuni, pe centre zonale, primele intalniri cu oamenii de afaceri fiind stabilite in data de 3 septembrie – la Beius (ora 10:00) si la Stei (ora 13:00), in Sala de sedinte a primariilor respective.

Urmatoarele dezbateri sunt programate in data de 10 septembrie, ora 10:00, la Salonta – tot la primarie si la Marghita – Casa de Cultura din localitate.
Aceasta campanie de informare cu privire la accesarea fondurilor structurale ale Uniunii Europene se va incheia in data de 17 septembrie, cu intalnirea de la ora 10:00, programata la Primaria Alesd.

Federatia Patronilor Bihor, ca titulara de proiect, va demara, de luna viitoare, proiectul prin Programul PHARE 2005, schema de alocare CBC Romania-Ungaria, intitulat “Cooperare transfrontaliera a IMM-urilor din Bihor si Szabolcs-Szatmar-Bereg (Ungaria), in domeniul panificatiei, transporturilor si constructiilor”.

Bugetul total al acestui proiect este de 82060 euro. Federatia Patronilor Bihor, in parteneriat cu Confidustrie Mantova (Italia), studiaza posibilitatea si caile de infiintare a unui fond privat de garantare, care ar fi o premiera nationala.

Sursa: Crisana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.