Profinn 2007

Pe 17 si 18 septembrie 2007, Global Services Group, prin Departamentul Profinn Evenimente Speciale in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, organizeaza Targul national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara – Profinn 2007.

Targul Profinn 2007 se organizeaza pe parcursul a 2 zile, in cadrul caruia vor avea loc discutii intre bancheri, investitori, asiguratori si intreprinzatorii din industria agro-alimentara, in cautarea surselor alternative de finantare, intr-un cadru propice devoltarii unor proiecte viabile pentru viitor.

Spre deosebire de o expozitie obisnuita, elementul de noutate adus de targul Profinn 2007 este (la fel ca si la editiile anterioare) facilitatea oferita de organizatori de a avea intalniri atent programate cu toti vizitatorii.

In acest mod, discutiile intre expozanti (institutii finantatoare) si vizitatori (intreprinzatori aflati in cautarea celei mai bune solutii de finantare a proiectelor) vor beneficia de un castig real si actual de informatii.

In paralel cu expozitia vor fi organizate o serie de manifestari speciale – conferinta, lansari si prezentari de produse de finantare si asigurare, workshop cu tematici de actualitate din domeniul financiar – bancar, ce vor trata subiecte actuale de maxim interes pentru actorii grupului tinta: microintreprinderi, IMM-uri, fermieri si asociatii de fermieri ce activeaza in agricultura si industria alimentara.

Pentru informatii suplimentare:

www.profinn.ro

Sursa: Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.