BCR Leasing IFN a urcat sapte locuri in clasamentele europene

BCR Leasing IFN se situeaza pe locul 60 in clasamentul european al firmelor de profil, in crestere cu sapte locuri fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Cu o valoare totala a contractelor incheiate anul trecut de peste 355 milioane euro, BCR LEASING IFN ocupa locul 52 in Europa, la categoria autovehicule (locul 31 la categoria automobile), in privinta valorii totale a bunurilor finantate, in crestere cu patru locuri fata de propriile performante din 2005.

Si in cazul leasingului de echipamente, a carui pondere in portofoliul de servicii al companiei a fost de circa 24% in 2006, BCR LEASING IFN ocupa locul 59 in Europa, ca valoare totala a bunurilor finantate, fata de locul 68 inregistat la aceeasi categorie in statistica anului precedent.

Pe segmentul de leasing imobiliar, rezultatele obtinute de companie o claseaza pe pozitia 47 pe piata europeana, in crestere cu opt locuri fata de 2005.

BCR LEASING IFN isi mentine in continuare trendul ascendent al afacerilor, inregistrand dupa primele opt luni ale acestui an o valoare a bunurilor finantate de circa 236 milioane euro, in contextul unei cresteri cu aproximativ 22% a vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut.

Sursa: Smart Financial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.