Leasing pentru echipamente

Chiar daca leasingul auto detine in continuare o pondere mare din totalul finantarilor, in ultima vreme se constata o crestere constanta a leasingului pentru echipamente.

Oferta Alpha Leasing se adreseaza atat persoanelor fizice autorizate, cat si persoanelor juridice romane. Bunurile finantate trebuie sa fie noi. Se finanteaza echipamente dintre cele mai diverse (IT, echipamente industriale, aparatura medicala).

Durata contractului de leasing variaza intre 12 si 48 de luni. In cazul unor proiecte a caror valoare finantata este semnificativa sau in cazul unor oferte promotionale, durata finantarii poate ajunge la 60 de luni.

Plata ratelor de leasing se efectueaza lunar, valoarea acestora fiind, de regula, egala. Avand in vedere caracterul sezonier al unor activitati economice, se poate aplica, la cererea clientului, o schema speciala de calcul pentru cresterea sau diminuarea ratelor de leasing in anumite perioade ale anului.

Dosarul trebuie sa cuprinda actul constitutiv sau contractul de societate si statutul, certificatul de inregistrare, precum si actele aditionale la actul constitutiv si certificatele de inscriere mentiuni corespunzatoare. Cererea de finantare trebuie sa fie insotita de factura, cu o descriere detaliata a echipamentului si a caracteristicilor sale tehnice si descrierea in detaliu a pretului de vanzare si a conditiilor de plata si livrare.

Sunt necesare un material de prezentare a activitatii societatii, un plan de afaceri si un studiu de fezabilitate.

Sursa: BaniiNostri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.